MINISTAR VULIN: Umesto što nas kritikuju, mogli su nas pozvati da ih spasavamo

Autor:

Vesti

06.11.2021

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„Umesto da su nas pozvali da ih spasavamo, pošto su poplave i veliki problemi u Sarajevu, oni su našli vremena da, umesto da se bave time i spasavaju sopstveni narod, napadaju Republiku Srbiju koja se priprema da joj se ne bi dešavale takve stvari. Teško mi je to da razumem", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Ribniku, odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše zlurade komentare iz Sarajeva o jučerašnjoj zajedničkoj vežbi SVS-a Republike Srbije i Civilne zaštite Republike Srpske na Drini.

Republika

Foto: printskrin

Leksandar Vulin

 

„Mislim da bi im bolje bilo da gledaju svoje dvorište i dobro razmisle zašto im se desilo to što im se desilo, što oni nisu vežbali i pripremali se za elementarne nepogode, što oni nisu bili sposobni i opremljeni da sačuvaju svoj narod. Da su nas pozvali mi bismo došli, pomogli im u sred Sarajeva. Neka znaju, i svaki sledeći put mi bismo im pomogli, samo neka pozovu. Umesto što nas kritikujete, gledajte da budete spremni i organizovani kao što smo mi, a ako treba pomoć, zovite, ne bi bilo prvi put. Slali smo i vakcine, obezbeđivali gas, šta god je trebalo, predsednik Vučić je obezbedio, mada nisam siguran da su mu svaki put zaista zahvalni za to", poručio je ministar Vulin.

Ministar Vulin je istakao da je Republika Srbija ozbiljna, organizovana država.

„Srbija ima pravo i potrebu da vežba i da se priprema za svaki scenario, za svaku elementarnu nepogodu ili šta god što može da ugrozi život i imovinu naših građana. Veoma sam ponosan što je i Republika Srpska vežbala sa nama i pokazala da je i njena oprema i obučenost njenih ljudi na zavidnom nivou", rekao je srpski ministar policije u Ribniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

06.11.2021 14:36

Pružamo bratsku ruku ali ona visi u vazduhu.