KAD VAM ĐILAS PRIČA O BORBI PROTIV KRIMINALA TO VAM JE KAO DA AL KAPONE ISPOVEDA GREŠNIKE! Brutalan odgovor Vučiča na skandalozan potez tajkuna koji LOBIRA PROTIV SRBIJE!

Autor: Republika

Vesti

05.11.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na posetu Dragana Đilasa Vašingtonu, gde se on sastao sa Bajdenovim izlaslanikom za Balkan, Gabrijelom Eskobarom, i sa njim udario na sopstvenu zemlju i sve srpsko.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC, N. Pančić

Dragan Đilas i Aleksandar Vučić 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je danas, tokom obilska radova na Dunavskom koridoru, na pitanja novinara u vezi sa informacijom da je Dragan Đilas otputovao u Ameriku i u prostorijama Stejt Departmenta se zajedno sa svojim zamenikom Borkom Stefanovićem sastao sa Gabrijelom Eskobaromspecijalnim izaslanikom šefa SAD Džozefa Bajdena za Zapadni Balkan. 

Upitan šta misli šta je Đilas tačno radio u SAD i o čemu je mogao da razgovara sa visokim američkim zvaničnikom, Vučić je istakao kako zaista nema informacije o čemu su oni tamo razgovorali i da je o pomenutom susretu saznao iz saopštenja. 

- Koliko sam video, pričali su o borbi protiv kriminala. Zamislite, Đilas priča o borbi protiv kriminala. Verica Barać se u grobu okreće. Đilas priča o borbi protiv kriminala... -
ponavljao je u neverici predsednik Vučić, a zatim nastavio:

- To je kao kad bi Al Kapone postao sveštenik i počeo u ispovedaonicu da privodi ljude i da im okajava grehe. E to vam je isto kao kad vam Đilas mrtav ozbiljan priča o korupciji i kriminalu. Da ne poverujete šta je sve moguće. Baš me intreresuje šta je on to mogao da priča o koruopciji i kriminalu - naglasio je predsednik Srbije.  

Podsetimo, Đilas se pohvalio na društvenim mrežama da je otputovao u Vašington i da se fotografisao sa Eskobarom, sa kojim je, sudeći po temama, napadao sopstvenu zemlju i narod zarad ličnih interesa.   

   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Julija

05.11.2021 12:29

Djilas o korupciji i kriminalu, stvarno smesno, dotakao je samo dno! Ojadis narod, napunis dzepove i to sa 619 miliona i pricas o kriminalu, sramota!

Gagi

06.11.2021 02:48

Žuti tajkun u Đilas u Americi pljuje po svom narodu i očekuje da se dočepa vlasti, neka zaboravi na izbore, ugasio je on za sva vremena.

Mučenik

06.11.2021 09:56

Vučiću samo podaci nedostaju da bi pohapsio lopove.Vodeći ljudi iz vlasti upoznali su i vrapce na grani šta je i koliko Đilas novca pokrao i gde na kojim ostrvima ih stacionirao. To pričaju svakodnevno, a ne hapse pomenutog navodno lopova i da ga nateraju da vrati pokradenih iznad šesto miliona evra.