DAJTE MI PODATKE, ODMAH ĆEMO DA IH POHAPSIMO! Ekspresna reakcija predsednika Vučića!

Autor: Republika

Vesti

05.11.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od novinara ispričao je predsedniku Srbije šta se desilo jednoj porodicu, kojoj su razbojnici ušli u kuću, nakon čega je Vučić tražio podatke kako bi ti ljudi bili uhapšeni

Republika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Predsednik Vučić najavio brzu reakciju države

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je početak radova na Dunavskom koridoru, a tom prilikom je odgovorao i na pitanja novinara. 

Jedan od kolega je izložio problem sa kojim se sočila porodica koja mu je ispričala šta joj se dogodilo.

- Često se dese sittuacije u kojima ima razbojništva. Jedna porodica mi se obratila i ukazala mi da vas nešto javno pitam. U kuću su im ušli razbojnici, pretili ubistvom deteta, onda kad su dobili novac tu nije bio kraj. Onda su okrenuli broj telefona i naterali vlasnika da zove policiju a da domaćica skuva kafu, ali ni tu se nije završilo. Onda su čoveku dali spisak privrednika koje će ujutru da obiđe, da im kaže šta mu se desilo i rekli su gde će da sačekaju te privrednike - izložio je problem novinar.

- Dajte mi te podatke, mi ćemo to da obavimo. Naravno da takve stvari ne mogu da se dešavaju, dajte mi podatke, odmah ćemo da ih uhapsimo - ekspresno je reagovao predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading