VUČIĆ NAGAZIO DROBNJAKA PRED KINEZIMA: 50 puta sam te pitao je li završeno, moraću sam da obilazim

Autor:

Vesti

05.11.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u poseti Požarevcu gde je prisustvovao ceremoniji obeležavanja početka izgradnje brze saobraćajnice Požarevac - Veliko Gradište - Golubac.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Aleksandar Vučić i Zoran Drobnjak

Predsednik je po samom dolasku prvo pozdravio, kako to inače kaže, kineske prijatelje koje učestvuju u izgradnji. S njim u obilasku je i direktor Koridora Srbije, Aleksandar Antić, koji je upoznao predsednika s planom izgradnje Dunavskog koridora.

- To znači da će do Gradišta od Beograda biti potrebno sat vremena, do Golupca za sat i deset minuta. Milanovac-Kladovo biće završeno do kraja godine, a onda ostaje Kladovo-Golubac - kazao je Vučić zahvalivši se radnicima kineske kompanije koji rade na ovom projektu.

U jednom trenutku on je razgovarajući s predsednicima opština upitao za jedna od puteva za koji su mu oni rekli da nije završen do kraja nego da je ostalo nedovršenih 11 kilometara puta.

Pošto je čuo da to nije završeno, predsednik se okrenuo ka v.d. direktoru Puteva Srbije Zoranu Drobnjaku pa mu rekao: 50 puta, ali 50 puta sam te pitao jel završeno Kučevo - Majdanpek...i 50 puta dobio odgovor da je završeno...Sad ću sam morati da počnem da obilazim.

Vučić je dodao da je preostalo oko 90 kilometara brze saobraćajnice do Brze Palanke. Kako je istakao, nakon toga će se raditi na povezivanju sa Kladovom i Negotinom.

- To znači da bi već u septembru trebalo da dođem da otvorim projekat, ali samo kao gledalac, pošto će verovatno neko drugi pobediti na izborima - kroz osmeh je poručio predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Julija

05.11.2021 12:55

Za razvoj i boljitak jedne zemlje potrebna je dobra infrastruktura. Istocnoj Srbiji ce dosta znaciti ovaj koridor. Sve pohvale.

Pakovraće

05.11.2021 15:07

A za Nikoljdan pušta Aput Preljina Požega,!!!

mehmed

05.11.2021 17:43

eh taj drobnjak, uvek pravi neke šale...

Dragan

06.11.2021 00:18

Drobnjak da se malo ugleda na predsednika a šta uspe Vučić da uradi i izgradi za samo jedan mandat, opozicioni lideri ne bi mogli za celi život svoj.