RASKRINKANE LAŽI O VESELINU MILIĆU! Dumanović priznao: Iznosio sam neproverene činjenice! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.11.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši inspektor Uprave kriminalističke policije Milan Dumanović uputio je izvinjenje Veselinu Miliću, načelniku policijske uprave za grad Beograd zbog kako je istakao iznošenje neproverenih i netačnih informacija.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Dumanović

Dumanović je gotovo svakodnevno iznosio laži na račun Veselina Milića, a koje su Šolakovi mediji koristili za napad na vlast, pre svega predsednika Aleksandra Vučića. Što Dumanović i potvrđuje u svom izvinjenju, da mu je meta predsednik Srbije.

- U jednom od svojih nastupa na jutjub kanalu Srbin info govorio sam o Veselinu Miliću, sadašnjem načelniku policijske uprave za grad Beograd, gde sam kritikovao njegov rad, međutim, ono što posebno moram ovom prilikom da istaknem pošto sam i sam bio pripadnik policije, Veselina Milića poštujem jer je završio policijske škole, a i znam podatak da je od 1998. godine u MUP-u, a to je ono što sam i naglašavao u kritikama, da neko ko se bavi državnom bezbednošću mora da ima završene škole, i da prođe razne seminare. Gospodin Milić me je tužio i sada se vodi postupak - rekao je Dumanović u izvinjenju Miliću i dodao: 

- Ono što sam tada rekao u kritikama u radu policiji stojim i sada, međutim svestan sam da sam tada iskoristio neke neproverene činjenice i zbog toga se izvinjavam porodici Veselina Milića ako ih je to na neki način povredilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading