NENAD ČANAK DOBIO POZIV DA SE JAVI U POLICIJU NA SASLUŠANJE POVODOM BORAVKA NA CETINJU

Autor:

Vesti

28.10.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak rekao je da je dobio poziv da se sutra javi novosadskoj policiji po zamolnici crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Republika

Foto: Printscreen/TV Prva

Nenad Čanak

 

Čanak je za Televiziju Hepi rekao da ne zna zašto je dobio poziv za saslušanje, ali da pretpostavlja da to ima "nekakve veze" sa njegovim boravkom na Cetinju, tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

- Ne znam šta hoće od mene, ali mogu da naslutim da ima nekakve veze sa mojim prisustvom na Cetinju, 4. i 5. septembra (na ustoličenju mitroplita Joanikija) - rekao je on.

Čanak je ponovio da je tada bio na Cetinju da bi podržao ljude koji se suprotstavlju negiranju crnogorske države i nacije.

- I to je sve, i ništa više - rekao je lider LSV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Radoslav

28.10.2021 16:22

Ma on je obicna fukara !!!

Odgovori 18 2
Pera

28.10.2021 20:36

Čanak nikad razuman političar . Dandara. Mora odgovarati jer je međunarodni provokator. Ne poštuje zakone Srbije.

Odgovori 11 1
Vizental

28.10.2021 22:06

Jako loš političar.

Solo

28.10.2021 22:24

Pa mi Srbi uvek kasno palimo sa svime pa i sa jajarom Cankom ozloglaseni secenioista potpomognut ustaskom hrvatskom na svim poljima a sad i milovom mesnom zajednicom..Koliko treba nasoj BIA da ga dovede na razgovore..Hmmm...Mesecima ......eto koliko smo brzi

Odgovori 11 2