NOVA PROMENA U VRHU MUP! Smenjen načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov!

Autor: Republika

Vesti

27.10.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov smenjen je sa te pozicije.

Republika

Foto: Printscreen/Happy TV

Nebojša Arsov smenjen sa mesta načelnika Uprave saobraćajne policije

Nebojša Arsov je poslednjih nekoliko godina načelnik Uprave saobraćajne policije, a za sada nije poznato ko će ga naslediti na tom mestu, kao i da li će Arsov ostati u MUP i biti premešten u neki drugi sektor.

Ovo je samo još jedna u nizu promena u poslednje vreme u vrhu policije, a u medijima su se nedavno pojavile informacije da bi uskoro i direktor policije Vladimir Rebić mogao da dobije naslednika, odnosno da ode u penziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Obezbeđeni

27.10.2021 09:10

Nekad su najAUTI bili ispred Opštine, Banke, EPSa... a sada ispred S(M)UPa!

Tika

27.10.2021 11:19

Pa tako i treba. Kako može građanin da veruje u policiju i zakone, kada isti ti policajci koriste mobilni telefon u toku vožnje, ne vezu pojas, ne staju na pešačkom... Oni su prvi koji zbog svog obraza treba da poštuju zakone koje i sami sprovode. Nadam se da će ministar Vulin srediti i ovaj deo policije, i vratiti potpuno poverenje građana.

Odgovori 12 8
milan

27.10.2021 11:28

treba reci zasto se smenjuje a ne samo to a rebic nebi trebao da ide u penziju vec da krivicno odgovara znaci to je tako kad neko napravi to dobije nagradu mesto da ide u zatvor tako je bilo i za vreme Tita mladi policajci i vojna lica isli u penziju umesto u zatvor zato sad imamo toliko penzionera

Odgovori 17 8