Našla krpa zakrpu: DVERI I RADULE PRAVE SAVEZ?

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.12.2017

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski izbori će po svoj prilici ujediniti i naizgled nespojive pokrete - Dveri Boška Obradovića i Dosta je bilo Saše Radulovića, piše "Blic".

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
"Boško, jel se ovako drže tri prsta?"

Ovaj neočekivani savez došao je, kako navodi izvor "Blica", kao pokušaj Radulovića i Obradovića da na izborima u Beogradu dođu do cenzusa i uđu u Skupštinu Beograda. 

Poslednje istraživanje agencije "Faktor plus", naime, pokazuje da su oba pokreta ispod cenzusa - DJB sa 2,5 i Dveri sa 2,8 odsto podrške.

- Radulović i Obradović su na osnovu dobre saradnje u Skupštini Srbije došli do toga da bi mogli da zajedno izađu na izbore u Beogradu. Pitanje je kako će pomiriti razlike i na koji način će se takvim savezom približiti biračima - navodi izvor "Blica".

Da se o zajednickom nastupu razmišlja potvrdio je i lider Dveri Boško Obradović, koji kaže da im polazna tacka za dogovor može biti bor­ba protiv partokrati­je, kriminala i koru­pcije.


- Poslaničke grupe Dv­eri i ÐB imaju kore­ktnu saradnju u Skupštini kao dve poslaničke grupe prave opozicije. Otvo­reni smo za razgovor o politickoj saradnji u buducnosti, ali ona zavisi od usagla­šavanja naših programa jer između njih pos­toje i velike razlik­e - kaže Obradović.

Da li će doci do saradnje o tome ce odluciti predsedni­štva i glavni odbori naših politickih or­ganizacija kada za to dode vreme , dodaje on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Jovo

15.12.2017 08:01

Ovi su me bas iznenadili,ma nema sanse da predju cenzus.

Mira

15.12.2017 08:03

Očiledno je da u opziciji niko ne zna a najmanje oni sami, ko će skim, tako da je moguće svašta

sasa

15.12.2017 08:06

Ima jos lepsi izraz za njih slican se slinom raduje

Laza

15.12.2017 08:11

Ni zajedno nece preci cenzus.