"BORBA" U POSETI GRADU BAROKA I VINA

Autor:

Vesti

26.10.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa časopisa "Borba", svoje sada već dobro poznate promocije i akcije, ovog meseca održala je u gradu baroka i vina, Sterije i Paje Jovanovića-gradu Vršcu.

Republika

Foto: Republika

Ekipa časopisa "Borba" 

Prva stanica posete bila je Kulturni centar ovog grada i tom prilikom potpisan je Sporazum o poslovnoj saradnji sa ovom ustanovom kulture, kojoj je "Borba"" donirala 50 naslova izdanja "Večernjih novosti".

Direktor KC Vršac, Davor Stojković zahvalio se na donaciji i istakao da će knjige poslužiti kao povod za otvaranje nove biblioteke Kulturnog centra.

- Drago mi je da danas postoji časopis koji se bavi isključivo temama iz kulture, i nadam se da ćemo zajedno sa "Borbom" ubuduće sarađivati i uraditi zajedničku izložbu - rekao je Stojković.

Članovi redakcije nisu propustili priliku i da se uvere da je grad Vršac poznat po vinogradima i dobrim vinima, posetivši jednu od vinarija ovoga grada,a nakon toga na trgu Svetog Teodora Vršačkog građanima je podeljeno više stotina primeraka novog broja časopisa "Borba", čije strane krasi upravo i reportaža o jednom od najlepših banatskih gradova. 

Naizostavan deo posete bio je obilazak Šahovskog kluba "Bora Kostić", koji uskoro obeležava vek postojanja, a više o samom radu kluba ekipu "Borbe" upoznao je Boban Bogosavljević, vršački velemajstor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading