Razlika između državnika i malih, sujetnih političara! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.10.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija Svetske fudbalske federacije (FIFA) kaznila je Fudbalski savez Crne zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici za Svetsko prvenstvo sa selekcijom Letonije. Sporan meč je obeležilo pogrdno skandiranje navijača, koji su upućivali povike potpredsedniku vlade Crne Gore, Dritanu Abazoviću.

Republika

Foto: Printscreen/Tanjug

Aleksandar Vučić i Dritan Abazović

Ova situacija je najbolje opisala stanje i razliku slobode govora i delanja u Srbiji i nama susednoj Crnoj Gori. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je često meta navijačkih hordi, koje su vođene opozicionim strujama i ideologijama, nikada, ali nikada nije insistirao niti se žalio zbog skandiranja na tribinama, a u Crnoj Gori su odmah potrčali da sopstvene građane cinkare i zbog skandiranja "Dritane pederu".

Da je razlika u slobodama dve države velika, kao i kolika je razlika snaga između Abazovića i Vučića, potvrđuje i to što se Vučić mnogo puta šalio na svoj račun i poručivao "samo neka skandiraju, to je njihovo pravo", a Abazoviću je očigledno zasmetalo odmah.

Na ovu vest nisu ostali imuni ni građani Crne Gore koji su aktivni na društvenim mrežama, u moru mnogobrojnih komentara istakao se jedan sa Tvitera koji najbolje govori o svemu.

Naime, jedna tviterašica je poručila da “čak ni Vučić nikada nije prijavio skandiranje protiv sebe FIFI ili UEFI”.

- Čak ni Vučić, sa svim mehanizmima koje ima u ruci, nikada nije prijavio FIFA i UEFA skandiranje "Vučiću, pederu", a Dritan jeste - istakla je ona, dok je još jedna osoba na njen komentar napisala "baš sam htela da napišem".

Foto: Printscreen

 

Da, sve ovo jeste potvrda i razlika između državnika i malih, sujetnih političara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Tutan C Mon

25.10.2021 17:04

Drugo su dole. Opet ce se roditi neki Milo sto ce da nam muci narod, a nemaju oni srecu da imaju Vucica kao mi.

Zeljko

25.10.2021 17:11

Ma kakva Crna Gora, u Srbiji je veća demokratija, otvoreniji su mediji i više imaš prava nego čak i u mnogim zemljama EU.

Aleksa

26.10.2021 04:04

@Zeljko - Nesrecnice

Vl

25.10.2021 21:40

Ma to neko pomaze Abazovicu