SESTRA OD STRICA RANJENOG SREĆKA OBRATILA SE VUČIĆU: Predsedniče, samo vas molim da uradite sve da ne bude progona!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra od strica ranjenog Srećka Sofronijevića koga su pripadnici kosovskih policijskih snaga upucali sa leđa u Zvečanu obratila se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Foto: printscreen

Sestra od strica ranjenog Sofronijevića

- Svaki dan od Šiptara trpim teror. Da li moram i ja da napustim svoje ognjište, da li treba da sahranjujem braću kao 1999.. Da li ćete stati iza naroda ili da sami krenemo i organizujemo se - upitala je ona šefa države.

Ona je šefa države detaljno upoznala sa čim se sve suočavaju Srbi na Kosovu i Metohiji.

- Preživljavali smo sve i svašta. Nemamo lekove, moramo da idemo u Rašku, da platimo taksi. Ukinuli su nam i prevoz. Mnogo je naroda poput mene u bedi, ali još više u strahu za svoju decu. Ako možete da uradite da ne bude progona, samo to vas molim - navela je ona.

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, predsednik Srbije poručio je da je spreman da sasluše Srbe sa Kosova ako treba i do kasno u noć i da im odgovori na svako pitanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SrpskaBoka

13.10.2021 14:16

Vucic reagovao!!! Dao siptarima rok 24sata za povlacenje, ukoliko se ne povuku nek procitaju ponovo!!!

Gagi

14.10.2021 02:06

Priština će opet nešto novo smisliti, kako bi vršili pritisak i terorisali srpski narod na Kosmetu dok će međunarodna zajednica nemo sve gledati.