(FOTO) HEROJU IZDRŽI: Ovo je Srećko Sofronijević, SRBIN MUČKI RANJEN SA LEĐA NA KOSOVU!

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećko Sofronijević mučni je sa leđa upucan tokom haosa na Kosovu i Metohiji koji su izazvale snage kosovske policije po naređenju samozvanog premijera Aljbina Kurtija.

Republika

Foto: Republika

Srećko Sofronijević

Republika je došla do fotografija ranjenog mladića i mi ih ekskluzivno objavljujemo.

Sofronijević je, kao što smo već pisali, teško ranjen i prebačen u bolnicu, a metak mu je prošao kroz grudi, prema nezvaničnim informacijama on ima i dve prostrelne rane, a polomljena su mu i rebra.

U međuvremenu, objavljen je snimak napada na Sofronijevića.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić zbog novonastale situacije na KIM uputio se ka Raškoj gde će imati sastanak sa predstavnicima Srba.

To je otkrio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković koji je izjavio da je na desetine Srba povređeno tokom upada na sever KiM. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Srećko Sofronijević

On je dodao da su se jutros u pola deset, kako je naveo, "očiglednom nalogu psihopate Kurtija", albanski policajci iz južnog dela Kosovske Mitrovice, zajedno sa pripadnicima ROSU koji su bili do zuba naoružani i opremljeni bojevom municijom, šok bombama, suzavcima, i u oklopnim vozilima, uputili i upali ponovo na sever KiM, tačnije u Kosovsku Mitrovicu i u Zvečan.

- Imamo na desetine povređenih naših ljudi - rekao je Petković.

Ukazao je da je ovo sedmi put da pripadnici ROSU, do zuba narožani, upadaju na sever KIM i sukobljavaju se sa golorukim srpskim narodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading