ROSU ŠIKANIRA SRBE ZBOG SOKA, TOALET PAPIRA I SLATKIŠA! Objavljeno šta je policija zaplenila u magacinu (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na severu Kosova danas je došlo do eskalacije, nakon što je kosovska policija u severnom delu Kosovske Mitrovice započela akciju i upala u jednu apoteku u severnom delu grada.

Foto: kosovopolice.com

ROSU maltretira Srbe zbog soka toalet papira i slatkiša

U gradu su se zbog toga oglasile sirene, građani su izašli na ulice, a na snimcima se čuje i nekoliko eksplozija, za koje se pretpostavlja da su u pitanju šok bombe.

Kosovska policija objavila je fotografije zaplenjene robe za koju se u saopštenju policije navodi da služi kao materijalni dokaz.

Na fotografijama se vide čokoladice, žuti sok, bombone i žvake.

 

 

Kosovski policajci su upali u apoteke, prodavnice, magacine i druge objekte, a kosovska policija saopštila je da sprovodi akciju protiv krijumčarenja robe u nekoliko gradova i objavila niz fotografija zaplenjene robe široke potrošnje.

Kosovska policija je na svom sajtu saopštila da je u ranim jutarnjim satima započela akciju koja obuhvata razne lokacije u četiri regiona: Priština, Peć, Mitrovica Jug i mitrovica Sever.

Dodaje se da se akcija dalje nastavlja i da je angažovana Carina i jedinice raznih policijskih profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

13.10.2021 11:29

Pa da Kurti je rešio sve probleme pa mu je bitan navodni šverc žvaka i toalet papira, samo zato što je roba iz Srbije. Samo želi da provocira?

Gagi

14.10.2021 02:24

Divljački krenuti na goloruki narod je stvarno, van svake pameti i za svaku moguću osudu.