NOVA BRUKA JEREMIĆA VUKA! Hteo da napadne predsednika Vučića, umesto toga "uskočio sebi u stomak"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.10.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić je još jednom uskočio sam sebi u stomak pokušavajući da napadne predsednika Vučića!

Republika

Foto: printscreen/N1

Jeremić očigledno smatra da stranci treba da vode našu državu

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u gostovanju na televiziji N1, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, sam sebi je skočio u stomak u neuspešnom pokušaju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, on je otkrio da je spoljna politika Srbije borba protiv “stranog uticaja na prilike u Srbiji”. Jeremić očigledno smatra da stranci treba da vode našu državu, pa mu se ovakva politika nikako ne dopada.

- U vreme naše vlasti pravac spoljne politike je bila Evropa, a danas je jedini pravac spoljne politike da ne dođe do stranog uticaja na prilike u Srbiji - izjavio je Jeremić pokušavajući da udari na predednika.

 

 

 

I pored jadnih pokušaja Vuka Jeremića da neosnovano udara na predsednika Vučića i na Srbiju, naša država samo napreduje. Ne bi bilo loše da se priseti u kakvom je stanju Srbija bila za vreme njihove vlasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
ranko petrović

13.10.2021 06:28

Jeremi' je prava vucibatina,gradio je karijeru,nije imao ništa protiv Vučića u vreme kada je dobio podršku za kandidaturu u UN,umesto hvala .

MK

13.10.2021 07:46

Svakakvih budala vidjeh ali ovaj kolo vodi

Odgovori 10 1
Перагеније

13.10.2021 15:19

Он је њихов кадар, да не кажем васпитаник.