OGLASIO SE RADE BASTA POVODOM ENERGETSKE KRIZE: "Beogradske elektrane" imaju rešenje, građani ne moraju da brinu, hvala Vučiću što se bori za redovno snabdevanje gasom i strujom

Autor:

Vesti

06.10.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Kranju da će i Srbiju zahvatiti velika energetska kriza, direktor JKP "Beogradske elektrane", Rade Basta oglasio je da su "Beogradske elektrane" preduzele sve potrebne mere i napravile krizni štab, kako da prevaziđu ovu grejnu sezonu.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Rade BAsta

 

Kako se navodi u saopštenju, "Beogradske elektrane" imaju rešenje, tako da građani neće imati problema sa snabdevanjem toplotnom energijom u narednom periodu koji je ispred nas.

Ova velika energetska kriza pogađa celu Evropu, jer je cena gasa dostigla neverovatnih 1.400 dolara na 1.000 kubnih metara. Građani Beograda ne moraju da brinu. Imaćemo dovoljno energenata da obezbedimo da ljudima budu topli domovi, dodaje se.

Zahvaljujem se našem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što se bori da omogući redovno snabdevanje gasom i strujom. S druge strane, ne mogu da shvatim da Ministarstvo rudarstva i energetike nije napravilo krizni štab po pitanju energetske krize i sazvalo hitan sastanak za rešavanje ovog gorućeg pitanja. Apelujem na Ministarstvo rudarstva i energetike da hitno preuzme sve potrebne mere za rešavanje energetske krize u Srbiji, navodi Basta u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading