AKO PRETNJU ZANEMARIMO, DOŠLI SMO NA KORAK DO OSTVARENJA: Ratko Dmitrović osudio napad na Milana Lađevića

Autor:

Vesti

01.10.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratko Dmitrovic, ministar za brigu o porodici i demografiju oštro je osudio današnji napad na glavog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ratko Dmitrović

 

Ministar je pružio podršku glavnom uredniku našeg lista, i dodao da ovakvi incidenti moraju da se rasvetljavaju.

- Ovakvi i slični slučajevi moraju da se rasvetljavaju, rešavaju. Ako pretnju zanemarimo, došli smo na korak do ostvarenja. Naše društvo nije i ne sme da bude takvo. Puna podrska Lađeviću - kaže Dmitrović.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač iznenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: "Da li ti imaš neki problem sa mnom?", ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora. 

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading