MINISTAR BRANKO RUŽIĆ OSUDIO NAPAD NA MILANA LAĐEVIĆA: Nasilje nije odgovor ni na šta u životu

Autor:

Vesti

01.10.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Ružić, prvi potpredsednik vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja oštro je osudio današnji napad na glavog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Brako Ružić, ministar prosvete

 

Ministar je izrazio žaljeje zbog incidenta i dodao da nasilje nije odgovor ni na šta u životu.

- Oštro osuđujem napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića. Žao mi je što je Milan to doživeo. Ma koji god razlog da ima neki pojedinac da udari drugog čoveka, pa onda i izjavi ovako nešto ne može biti opravdanje. Nasilje nije odgovor ni na šta u životu - kazao je Ružić.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač iznenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: "Da li ti imaš neki problem sa mnom?", ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora. 

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading