TOMISLAV MOMIROVIĆ OSUDIO NAPAD NA MILANA LAĐEVIĆA: Oni koji pričaju o nasilju i revanšizmu treba da se zapitaju da li to žele i za svoju decu

Autor:

Vesti

01.10.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oštro je osudio današnji napad na glavog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tomislav Momirović

Momirović je najpre istakao da se Milan Lađević godinama bori da medijska scena Srbije postane demokratska arena.

- Milan Lađević je pre svega neko ko se godinama bori da medijska - novinarska scena bude demokratska arena, objektivan je, oštar, i nema tog pritisaka pod koji će potpasti od strane onih koji ne misle kao on. Pre Srpskog Telegrafa je bio novinar i urednik i u drugim najčitanijim novinama i nema dileme da njegova reč, a samim tim i novinarska informacija ima težinu, što itekako ume da ubode one koji se pronađu u njegovim kritikama ili vestima - kaže Momirović.

Dodaje da oni koji pričaju o nasilju i revanšizmu treba da se zapitaju da li takvu budućnost žele za svoju decu.

- Ti koji misle i pričaju o nasilju i revanšizmu ili ikako su nedavno neki izjavili - da će "svako hvatati svog naprednjaka", treba da se zapitaju da li tako vide budućnost naše zemlje i da li to žele i za svoju decu - dodaje ministar.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač iznenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: "Da li ti imaš neki problem sa mnom?", ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora. 

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading