UST OŠTRO OSUDILO NAPAD NA LAĐEVIĆA: Očekujemo brzu reakciju policije!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Udruženja sudija i tužilaca Srbije Lazar Lazović reagovao je na napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Foto: Srpski telegraf

Lazar Lazović očekuje hitnu reakciju policije

Lazović je osudio fizički napad na Lađevića istakavši da ovakvi potezi ugrožavaju novinarstvo i miniraju demokratske vrednosti Republike Srbije

- Osuđujemo fizički napad na urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića. Ovakvi napadi žele da ugroze hrabro novinarstvo i miniraju demokratske vrednosti Republike Srbije. Očekujemo brzu reakciju policije u cilju identifikovanje učinioca ovog napada a od strane nadležnog tužilaštva efikasno procesuiranje napadača - kazao je Lazović.

Podsetimo, glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je jutros u centru grada, na raskrsnici Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve, kada ga je nepoznati muškarac odgurnuo i rekao mu "Ubiću te".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading