SKANDAL! Zabranili novinarima iz Srbije da POSTAVLJAJU PITANJA: Pogledajte "slobodu medija" u Prištini! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.09.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se na delu pokazala "sloboda medija" u Prištini, kada novinarima iz Srbije nije dozvoljeno da postave pitanje.

Republika

Foto: Preintscreen

Edi Rama i Aljbin Kurti

Tokom jučerašnjeg sastanka Aljbina Kurtija i Edija Rame u Prištini dogodila se neprijatna, ali nažalost ne i neočekivana situacija.

Naime, kada su na red došla pitanja novinara mogli smo da vidimo rasizam na delu.

Kada je novinarka iz Srbije uzela mikrofon i pokušala da postavi pitanje Aljbinu Kurtiju, on ju je prekinuo i kratko rekao: "Dan je dugačak, možemo posle podne ali ne sad, izvinjavam se".

Novinarka je bila uporna u nameri da postavi pitanje, ali kada je pokušala da upita Kurtija kako planira da reši situaciju sa tablicama na Kosovu i Metohiju, on se samo okrenuo i sa premijerom Albanije napustio konferenciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Перагеније

28.09.2021 19:56

Али зато Куртијеву жену проводаџише другарица Соња усред БГ.

Ama

28.09.2021 21:43

To je prava slika i prilika siptara. Koliko god se trude da budu fini i dalje su odvratni, prosto gadovska zgadija , zaostala i primitivna. To se nikada nece promeniti.

Odgovori 11 0