NIKO NE PALI TENKOVE DŽABA! Spasić: Albanci su u strahu, toliko smo MOĆNI da možemo znati šta je Kurti VEČERAO!

Autor:

Vesti

26.09.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši obaveštajac Božidar Spasić kaže da situacija na Кosovu nije alarmantna, ali je izuzetno ozbiljna, dodajući da je “konačno uspostavljen normalan odnos prema ponašanju okupacionih vlasti na КiM”.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Božidar Spasić

- Stvar je značajna, ozbiljna i napeta, ali ljudi ne treba da paniče. Niko ne pali džaba tenkove, a ako smo mi to uradili, to je jasan znak da Srbe više niko neće maltretirati - rekao je Spasić, prenosi Pink.

On je istakao da su kosovske vlasti zbog menjanja tablica doveli silnu vojsku što je, kako je rekao, dokaz koliko su frustrirani.

Spasić poručuje da iza svega stoje velike okupacione sile, koje diriguju kako treba da se deluje.

- Кako je Vučić rekao, nećemo se više nikome klanjati - kaže Spasić.

On je istakao da je preko prijatelja koji živi u Prištini, saznao da je na Кosovu prisutan strah.

- Gde god vide neku nepoznatu osobu, sumnjaju da je u pitanju neki agent, gde im se od ptica, jata ptica, čine srpski dronovi. Mi se ne zanosimo, toliko smo moćni, mi sada možemo da znamo šta je Кurti večerao, a ne to šta je radila Vjosa Osmani - nastavio je Spasić.

Govoreći o idejama koje Кurti dobija, Spasić ističe da su u pitanju tajni planovi, koji se dogovoraju na različite načine, dodajući da su u pitanju Englezi, Amerikanci i Nemci.

- Lajčak ne može sada da se opasulji - zaključio je Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading