MRŽNJA SPOJILA ZLOČINCE: Haradinaj snažno podržao Kurtija, za cilj imaju da ISTREBE Srbe sa Kosova!

Autor:

Vesti

25.09.2021

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ramuš Haradinaj, predsedavajući Alijanse za budućnost Kosova podržao je Aljbina Kurtija i policiju tzv. Kosova iako je pre samo nekoliko nedelja izjavio da premijer Prištinskih institucija nije sposoban da vodi dijalog sa Srbijom.

Republika

Foto: Tanjug

Ramuš Haradinaj

Haradinaj je ocenio da je ono što se dešava na severu zemlje neprihvatljivo, piše IndekOnline.

Lider AAK je besramno pokušao da krivicu za nove nenzije na severu Kosova prebaci na Srbiju, istakavši da se takve stvari projektuju u Beogradu i Moskvi, a Priština treba da bude odlučna u odbrani svog postojanja.

- Bez obzira na to kako su stvari ispale, kako je doneta odluka o registarskim tablicama, ono što se dešava na sjeveru zemlje je neprihvatljivo. Snažno podržavam kosovsku policiju i institucije zemlje koje su stavljene u odbranu zakona i reda - izjavio je Haradinaj.

On istovremeno, tražim od Brisela da interveniše u zvaničnom Beogradu i zamoli ga da ne izaziva situaciju na severu već da primeni potpisane sporazume!

Ovo je samo još jedan od dokaza da Albanska strana za cilj ima samo jedno, a to je da se Srbi istrebe sa Kosova, jer je sukob Haradinaja i Kurtija pretio da eskalira do neviđenih razmera, a sada je bivši premijer bez problema stao na stranu Kurtija.

Podsetimo, kako je Republika pisala premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti nije samostalno odlučio da brutalnom silom krene na sever, već iza ovog njegovog poteza stoji Velika Britanija, tačnije agenti njihove obaveštajne službe MI6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading