HRVATSKI ATAK NA VUČIĆA U SAMO JEDNOM DANU! 122 napada i ništa im ne vredi, Srbiji ne može niko ništa (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

22.09.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavelićevci su toliko opsednuti Srbijom i njenim predsednikom da su samo u jednom danu hrvatski mediji objavili čak 122 vesti o Aleksandru Vučiću što samo govori o njihovoj dubokoj isfrustriranosti

Republika

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Pavelićevci Vučića doživljavaju kao gromobrana Srbije u koji oni sumanuto i bezumorno tuku kako bi ranili našu zemlju. Ipak, to im ne polazi za rukom jer Vučić čvrsto stoji u odbrani srpskog naroda! 

U jednom danu hrvatski mediji su objavili čak 122 vesti, izveštaja, izjava, tekstova, emisija o predsedniku Srbije, što samo govori o dubokoj frustriranosti Hrvatske, preziru prema sopstvenim liderima, ali i opsednutosti predsednikom Srbije, koji je očigledno postao jedina njihova meta.

Sve što je Vučić uradio dobro za Srbiju njima sveta i zbog toga je napadan - stabilna ekonomija koja raste, najjača pojedinačna vojska u regionu...

Ovo je samo dokaz da Srbija ima pravog predsednika koji je umeo i da našu zemlju uzdigne iz blata u kojem je bila posle vlasti Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i ostalih. Takođe, ovo govori o nesposobnosti hrvatskog rukovodstva i njihovoj stagnaciji.  

Zaključak je jednostavan - Vučiću, napred, samo tako nastavi! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Marko

22.09.2021 10:24

Zaista nemam reči koliko je mržnja pustila veoma, ali veoam duboko korenje u susedstvu!?

Vuk

22.09.2021 10:29

Bravo za našeg lidera Vučića!

Boki

22.09.2021 10:31

Zahvaljujući predsedniku, Srbija je jaka i stabilna država. Drugi mogu samo da nam zavide.

Micaaa

22.09.2021 10:57

Hrvatska ne može da podnese činjenicu da je Srbija cenjena, uspešna, i postovana zemlja svuda u svetu, pa smo joj u poslednje vreme bas trn u oku.