MISTERIOZNA PORUKA DIJANE HRKALOVIĆ: Kome je bivška državna sekretarka MUP uputila OVE REČI!

Autor: Republika

Vesti

21.09.2021

21:09

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP Srbije koja se dovodi u vezu sa zločinačkim klanom Veljka Belivuka ponovo se oglasila na Instagramu.

instagram.com/printscreen

Dijana Hrkalović

Iako je uglavnom u nekim ranijim postovima bivša državna funkcionerka citirala Bukovskog, ovog puta to nije slučaj. 

Ona je objavila tri fotografije uz opis, "Ma, je li tako?".

 

 

Međutim, na poslednjoj slici krije se i poruka, za koju se može protumačiti da bivša državna sekretarka u MUP Srbije ponovo šalje tajne poruke.

Naime, ta fotografija je okrenuta naopako, a uz nju i poruka:

Hajde, na primer, da posmatramo sve naopako.

Podsetimo, ime Dijane Hrkalović u medijima je počelo da se pominje nakon što je buknula afera "Prisliškivanje" čija je meta bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a u kojoj je Hrkalovićevoj pripisana centralna uloga.

Takođe, Hrkalovićeva se pominje i u vezi sa hapšenjem kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, pošto je ona označena kao neko ko je u MUP obezbeđivao logističku podršku i zaštitu kriminalnom gangu.

Kako je Republika već pisala, stručnjaci smatraju da se iza naizgled bezazlenih citata koje Hrkalovićeva objavljuje na društvenim mrežama, zapravo kriju poruku upućene kriminalcima.

- Jasno se vidi kome ona šalje misteriozne poruke, ili navijačima ili nekim njenim simpatizerima koji su iza rešetaka, odnosno kriminalcima - naveo je svojevremeno kriminolog Božidar Spasić.

Komentari (4)

Loading
Bb

22.09.2021 16:36

Sta je ova zagorela tako? Izgleda kao da je stavila glavu u rernu na 200 stepeni..

Pitam

22.09.2021 17:08

S kim li se ova trosi? Mozda tu lezi resenje.