Danas Kurti ugnjetava srpski narod na KiM, a Đilas i Jeremić ga HVALILI! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

20.09.2021

16:52

Danas kada srpski narod na Kosovu i Metohiji doživljava teror od strane Aljbina Kurtija, a snage specijalnih policijskih jedinica Rosu su raspoređene širom srpske pokrajine, vreme je da se podsetimo govora lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i lidera Narodne stranke, Vuka Jeremića

twitter.com

Dragan Đilas i Vuk Jeremić

Naime, oni su hvalili Kurtija i tvrdili za njega da je veliki intelektualac i patriota, a Đilas je čak jednom rekao i da ga voli.

- Gospodin Kurti se zalaže za svoje stavove i ja njega puno volim - rekao je Đilas 2019. godine.

Vuk Jeremić je opisao Kurtija kao veoma stabilnog čoveka.

- Ne može se osporiti da je Aljbin Kurti intelektualac, patriota i prilično stabilan čovek - rekao je Jeremić 2019. godine.

 

 

Podsetimo, nakon što su u ranim jutarnjim časovima Specijalne policijske jedinice Rosu sa oko 20 vozila, od čega 10 blindiranih, stigli na prelaze Jarinje i Brnjak, snage specijalnih policijskih jedinica Rosu, raspoređene su i na drugim mestima širom severa Kosova.

Sve to je izazvalo uznemirenost Srba na Kosovu, koji su sa oko 400 vozila krenuli ka administrativnim prelazima.

Komentari (2)

Loading
Kirilo

21.09.2021 10:54

Jeremić i i Đilas kao otpad ljudskog roda, treba da curiknu.

Slobodan Basic

23.09.2021 06:03

Samo ovo I'ma da kazem u par reci Ovo su izdajnici njih treba pozatvarati.Bar sa njima se moze izaci nakraj.Dilas je Crnogorsc Jeremic roden Iz mesanog braka takvi unistavaju sve Srbsko.Ovo je tacno istinito.Srbiju treba ocistiti takvih pariota .Srbiji nesme zapad da bira Predsednika.Samo narod.