DRAMATIČNO NA KIM: Priština grupiše specijalne jedinice sa ciljem da krenu na sever Kosova?!

Autor:

Vesti

20.09.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privremene albanske institucije na Kosovu i Metohiji dovlače interventne policijske jedinice iz Đakovice, Prizrena, Peći i Gnjilana u Prištinu sa ciljem da krenu na sever KiM, nezvanično saznaje Informer.

Republika

Foto: printskrin

Policijske jedinice na Kosovu

Prema saznanjima, plan Prištine je da grupiše dovoljno specijalaca pod punom ratnom opremom i uputi ih na sever Kosova i Metohije...

Podsetimo, specijalne jedinice takozvane Kosovske policije Rosu raspoređene su jutros na dva administrativna prelaza prelaza sa centralnom Srbijom, Jarinju i Brnjaku.

Pripadnici specijalne jedinice Rosu su jutros stigli na dva prelaza na severu Kosova i Metohije sa oko 20 vozila, od čega više od 10 blindiranih.

Nešto kasnije, Srbi sa severa KiM blokirali su puteve ka Jarinju i Brnjaku sa oko 300 automobila.

Oni su zaustavili saobraćaj u obe kolovozne trake, a specijalne jedinice Rosu traže od njih da se raziđu. Na Jarinju je trenutno primetna velika tenzija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragica

20.09.2021 12:42

Predsednik vredno radi na smirivanje sukoba koji su se desili na KiM.

Jelena

20.09.2021 19:44

@Dragica - Jao bre Dragice...

Tatjana

20.09.2021 20:17

Situacija na KiM je veoma teska i ovo je najgori dan za nas narod.Srbi na KiM treba da zive u miru a ne u strahu, verujem da ce predsednik Vucic uciniti sve da zastiti nas narod.

Odgovori 10 5