SA 10 MESECI OSVOJILA JE SRBIJU: 5 godina kasnije preslatka Stela vas poziva da učestvujete u izboru za NAJDETE (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

17.09.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica Stela Bainović bila je drugoplasirana u izboru za Najdete Srbije koji je 2016. godine koji je organizovao Srpski telegraf.

Foto: Republika

Stela Bainović bila drugoplasirana na izboru Srpskog telegrafa za Najdete 2016. godine

Kako je pobednik ovog simpatičnog takmičenja bio dečak, o čemu ćemo pisati u nekom od narednih tekstova, Stela je ponela nezvaničnu prestižnu nagradu najlepše devojčice Srbije.

Njeni roditelji odlučili da redakciji Srpskog telegrafa proslede fotografije svoje miljenice koja je tada imala 10 meseci, a malena devojčica osvojila je srca naših čitalaca, pa je Stela osvojila dečiju sobu kao nagradu.

Ponosni otac evocirao uspomene

Pet godina kasnije, Stelin ponosni otac za portal Republika evocirao je uspomene na učešće u izboru za Najdete Srbije.

- Iskreno, prijavili smo se čisto da je malo izreklamiramo, nismo se nadali da ćemo osvojiti nagradu. Do samog kraja bila je na prvom mestu, u poslednjih par minuta bila je druga. Stvarno smo zadovoljni nagradom, Stela je tada dobila sobu. Prezadovoljni smo - kaže  ponosno Stelin otac i navodi da bi je ponovo prijavio na SMS izbor.

SMS izbor za NAJDETE

Republika

Foto: Republika.rs

Portal Republika organizuje SMS izbor za Najdete Srbije

 

Podsetimo, portal Republika ponovo je organizovao SMS izbor za NAJDETE Srbije, a sve pojedinosti kako da učestvujete možete pronaći na ovom linku.

Ukratko, SMS izbor traje od 15. septembra do 15. oktobra, a do 10. oktobra objavljivaćemo fotografije dece koje nam uz popunjenu prijavu pošalju roditelji ili staratelji.

U izboru mogu učestvovati samo deca iz Srbije, starosti do 10 godina.

Glasanje počinje odmah posle objavljivanja prvih dečjih fotografija i traje do 15. oktobra u ponoć. Glasa se slanjem SMS poruke sa tekstom NAJ (razmak) i redni broj deteta na broj 3333. Cena jedne poruke za MTS i Telenor mrežu je 36,9 RSD (sa PDV-om), a za A1 39,48 RSD (sa PDV-om).

Portal Republika.rs će svakodnevno objavljivati rezultate glasanja, a tok izbora možete pratiti na našem sajtu pod kategorijom NAJ DETE.

Nagrade

Republika

Foto: republika.rs

Nagrade u SMS izboru za Najdete Srbije portala Republika

 

Kada je reč o nagradama, prva nagrada je letovanje u Egiptu 7 dana za celu porodicu, all inclusive 5 zvezdica. Nagrada može da se iskoristi narednih godinu dana.

Druga nagrada je dečija soba u Simpu, treća Pertini Toys puna soba igračaka.

Pored glavnih nagrada, učesnike očekuje i mnogo Podravka paketića, Vulkan knjiga za decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading