ŽENA POZNATOG PEVAČA GLAVNI MAKRO SRBIJE! Podvodi pevačice SPORTISTIMA I BIZNISMENIMA!

Autor:

Vesti

16.09.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna poznata dama, koja je osim po privatnom biznisu koji joj je osnovno zanimanje, poznata i po turbulentnom braku sa poznatim pevačem, navodno se i tajno bavi podvođenjem devojaka.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

 

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenih izvora, ona već neko vreme ima razrađenu šemu po kojoj nalazi lakomislene mlade devojke, željne lagodnog i luksuznog načina života. Njen zadatak je, navodno, da im to omogući, ali uz veliku nadoknadu, od koje svi imaju korist.

Izvor Kurira opisao je na koji način ova poznata žena devojke upućuje u posao najstarijeg zanata, ističući da joj je ključna stvar da one ostave što bolji utisak na potencijalne klijente.

Zato ona u njih ulaže novac tako što im daje skupocenu garderobu, šalje ih kod poznatih estetskih hirurga kako bi se tamo ulepšale i popravile neke fizičke nedostatke. Nakon što im fizički izgled dovede do savršenstva, sledi lov na klijente.

- Glavna estradna madam devojkama savetuje na koja mesta u gradu treba da izlaze, koje restorane i klubove da posećuju, gde treba da sede i kako da se ponašaju. Kada uspostave kontakt sa bogatim muškarcima, vrlo brzo s njima stupaju u seks-šemu, a neke i u emotivnu vezu. U zavisnosti od toga da li, osim seksa, ostvaruju i drugi vid emocija, te devojke tako i naplaćuju svoje usluge. Neke dobijaju novac posle odrađenog posla, a neke skupe poklone ako su s nekim muškarcem u vezi. Sve to one dele sa njom - navodi izvor.

- Zanimljivo je i to da većina tih devojaka, kada stupi u kontakt sa madam, i ne sluti da ih čeka uloga elitnih prostitutki. Ni u jednom trenutku ona ne pominje te reči, niti devojkama govori da treba da uzimaju novac od muškaraca u zamenu za seks. Ona im postepeno objašnjava kako treba da izgledaju, da rade na sebi da bi osvojile moćne muškarce, a onda se ponudi da im pomogne davanjem garderobe ili plaćanjem estetskih intervencija... - navodi odlično obavešteni izvor Kurira i ističe primer jedne pevačice (identitet poznat redakciji) u usponu, koja je "karijeru" počela preko ove dame.

Ona je na tom poslu upoznala jednog oženjenog fudbalera, koji je više puta igrao u našoj reprezentaciji, ali i u svetskim klubovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ddd

04.12.2021 04:35

Ta muškobanjasta (publici poznata) madam ima više androgena nego njen muž.