KUDA, BRE, MAJSTORE!? Samo pukom srećom u saobraćajki u Kragujevcu niko nije nastradao! KAMION BACA AUTOMOBIL NA AUTOBUS! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.09.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je u Kragujevcu došlo do saobraćajne nesreće u kojoj samo pukom srećom nije bilo povređenih.

Republika

Foto: printskrin

Saobraćajna nesreća u Maloj Vagi u Kragujevcu

 

Sve se desilo u naselju Mala Vaga kada je kamion otpozadi udario automobil i doslovno ga bacio na autobus koji je bio u drugoj traci. 

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, čini se da vozač automobila pokušava da skrene u sporednu ulicu, a onda nastaje karambol kada ga doslovno u punoj brzini udara kamion i sabija uz autobus.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

 

 

Komentari razoračarenih Kragujevčana, koji se sve više žale na bahatost vozača u ovom gradu, samo su se nizali:

- U gradu fabrike automobila ne videh veće kretene za volanom...Osnovna pravila saobraćaja ne poznaju, a da ne pričam o tome kako ne znaju da se prestroje. Kragujevac je grad kamikaza...Naročito onih debila koji daju levi pokazivač pravca da skreću u ravnom - napisao je jedan korisnik Instagrama, dok je drugi objasnio:

- Da li iko na snimku vidi da se kamion kreće po sredini puta - sredina kamiona je na beloj liniji, a automobil je u svojoj traci sve do momenta kada ga je zakacio kamion, kada počinje nekontrolisano da skreće. Dakle, ovde je čista krivica vozaca kamiona. Jeste mu verovatno automobil u tom momentu bio u mrtvom uglu ali to nije opravdanje. Može se desiti svakome ali vozač kamiona (uopšte profesionalni vozači) mora biti bolji vozač od nekoga kome to nije zanimanje i mora bolje pratiti saobraćaj. Nažalost, sada svakakvi voze kamione, malo je pravih profesionalaca ostalo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Боро

14.09.2021 19:28

Жена возач, или неко ко се осећа као жена у души, "ја морам да скренем, овде његово је да ме види и пропусти"