SUTRA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Branislav Tiodorović otkriva i koje mere možemo očekivati!

Autor:

Vesti

10.09.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korone biće održana sutra u 14 časova.

Republika

Foto: Srpski telegraf/Vladimir Lukić

Sve izvesnije uvođenje kovid propusnica

Prema današnji podacima, u Srbiji je korona virus potvrđen kod još 6.089 osoba Od posledica zaraze preminulo je 25 pacijenata. Na respiratorima je 128 ljudi.

Epidemiolog i član Kriznog štaba profesor dr Branisav Tiodorović rekao je za list "Politika" da jedina mera koju Krizni štab može da donese sada je da "preseče" održavanje raznih muzičkih manifestacija estradnih zvezda, na kojima se ne poštuju epidemiološke mere.

- Moje mišljenje je da je sednica već trebalo da bude održana. Mi iz medicinskog dela štaba smo stalno u kontaktu. Ljudi očekuju da će nešto novo da se desi ako se sastanemo. Na šta misle? Da sve zatvorimo? To ne dolazi u obzir. Da skratimo radne vreme? Ni to neće proći. Da bude policijski čas? O tome niko ne razmišlja. Nema spasonosnog rešenja bez vakcinacije. Sigurno je da postoji odgvoornost Kriznog štaba koji mora da bude speman da trpi kritike, ali tu je i odgvoornost lokalnih samouprava o čemu niko ne govori - kazao je Tidorović za "Politiku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
KKK

10.09.2021 17:08

Jel' ovo jos nekome zvuci kao pocetak pravdanja, izvrdavanje od odgovornosti, upiranje prstom u lokalne samouprave? Pa juce je izjavio da deca moraju da se prokuze sto vise? Gade mi se ovakvi ljudi.