PREDSEDNIK SRBIJE OBJAVIO VAŽNE VESTI NA SVOM INSTAGRAM NALOGU: Pogledajte šta je poručio Vučić (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

08.09.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je poruku javnosti i sa zvanilčnog naloga na Instagramu.

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu

On je najavio dolazak nemačke kancelarke.

- U ponedeljak, 13. septembra u bilateralnu posetu Beogradu, našoj zemlji, dolazi nemačka kancelarka , što za nas predstavlja izuzetnu čast. Poseta kancelarke je od ogromnog interesa za srpsku stranu i nikada nećemo zaboraviti koliko je pomogla razvoju Srbije, ali i očuvanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Važno je da sa kancelarkom Merkel razgovaramo o svim ključnim, regionalnim pitanjima, Berlinskoj konferenciji i o onome što je Berlinski proces doneo. Nemačka je najvažniji trgovinski partner i jedan od najvećih investitora u našoj zemlji - napisao je predsednik.

Vučić je dodao i da je “Mnogo važnih događaja pred Srbijom i mnogo toga važnog se za našu zemlju dešava.

- Za nas je najvažnije da sačuvamo jedinstvo naroda. Mir je za našu zemlju od presudnog značaja! Sve što smo uspeli da izgradimo i promenimo u našoj zemlji, u poslednjih nekoliko godina, uspeli smo zato što smo čuvali mir i stabilnost, i smatrali, da je najvažnije, uvek i u svakom trenutku da život stavimo ispred svega - napisao je predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading