JANKOVIĆEVA ŽENA NAPRAVILA SKANDAL NA NOVOM BEOGRADU

Autor: srbijadanas.com

Vesti

09.12.2017

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Janković, supruga predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Saše Jankovića napravila je incident na Novom Beogradu u bloku 44, piše Srbijanas.com.

RepublikaFoto: Tanjug/M. Drobnjaković
Prave skandale: Saša i Slavica Janković

Kako se navodi,  pristalice Saše Jankovića i njegova supruga napali ljude koji su ispred Grada Beograda penzionerima delili senior kartice.

- Ekipa sa štanda Saše Jankovića, njih sedmoro, prišla je štandu na kom su se delile senior kartice. Imali su foto-aparate i krenuli su da slikaju ljude koji su delili te kartice i građane koji su u tom momentu potpisivali papire. Provocirali su, kao da je bilo spremno unapred, maltretirali su ih psihološki. Kada je devojka sa štanda pokušala da ih slika, jer su i oni nju fotografisali, tu je reagovala supruga Saše Jankovića i prišla joj i napala je uz pitanje zašto ih slika. Kada joj je devojka odgovorila da su oni prvi počeli, Jankovićeva supruga je pitala kako ih nije sramota što rade na tom štandu i varaju ljude. Onda je krenula da im se unosi u lice i mlatara rukama. Bila je bahata i neprijatna u obraćanju prema tim ljudima - rekao je očevidac.

- Štandu je prvo prišao jedan dečko koji je prethodno bio na štandu PSG-a i počeo da viče na penzionere: "Da li vi znate šta popunjavate? To ne možete nigde da koristite!" On je ubrzo otišao, ali su se onda na našem štandu stvorili Jankovićevi ljudi. Krenuli su da nas slikaju i nas koji delimo senior kartice i penzionere koji su tu bili okupljeni. Vređali su nas. Kada smo mi uzeli da slikamo njih, prišla je jedna plava gospođa, odnosno supruga Saše Jankovića i počela da viče na nas, da nas vređa, unosila nam se u lice. Vikala je i galamila na nas - rekli je devojka koja je delila senior kartice, a kojoj se Slavica prema njenim rečima unosila u lice dok je obavljala svoj posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
jeca

09.12.2017 22:05

Boze , kako je prosta.

Nina

09.12.2017 22:10

Od takvih ljudi samo skandale mozemo i da ocekujemo.

Mita

09.12.2017 22:14

Koliko ovde sujete postoji. Nemaju mere ni u cemu, pa ometaju penzionere. Ponestalo im argumenata kojim bi mogli pred narod, pa se sad okrenuli protiv onih koji samo zele da sebi zivot ucine laksim uzimajuci senior kartice.

Maja

09.12.2017 22:15

Mene ovo ne iznenadjuje.Oni od pocetka bitisanja na politickoj sceni omalovazavaju gradjane.Tek ce oni pokazati pravo lice.Strahota