Đukanović ne misli o tuđim glavama! Ministar Vulin o Milovoj najavi da neće podržati ustoličenja mitropolita Joanikija!

Autor:

Vesti

30.08.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odreagovao je na najavu Mila Đukanovića da će biti među protivnicima ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju ukoliko SPC ne odustane svečanosti u Cetinjskom manastiru.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Aleksandar Vulin kaže da Milo Đukanović razmišlja samo o svojoj glavi

- Nema ničeg što Milo Đukanović ne bi uradio da izazove tenzije i sukobe unutar Crne Gore nadajući se da će tako ostati na vlasti. Pozvati na protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru, može samo onaj ko bez i malo odgovornosti za tuđe glave, pokušava nemirom i neredom da čuva svoju moć koju izjednačava sa svojom glavom - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodao:

- Ako bude nereda u Cetinju hoće li policija Crne Gore morati da upotrebi silu protiv policijskog obezbeđenja predsednika Crne Gore i da li će u tom slučaju Đukanovič pozvati NATO u pomoć kako je pretio tokom litija? I da li će za nerede optužiti Vučića i Srbiju pošto ih inače optužuje za sve? Da li  je bilo kome jasno šta je cilj protesta, da se mitropolit ne ustoliči ili da mu se pokaže da postoje mesta zabranjena "za Srbe i pse" kako je maštao ustaški ideolog, po mnogima otac crnogorske nacije Sekula Drljević? Nadam se da će se političari koji bi nasledniku Svetog Petra Cetinjskog da zabrane da ga nasledi na Cetinju setiti Njegoša, ako su ga ikada i čitali, "velikaši proklete im duše".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordana

30.08.2021 14:23

O da! Oni koji jesu citali Njegosa, znaju sta jeste blistavi um, a pogotovu sta su "posvudasnje" istine poput ove: "Vuk na ovcu svoje pravo ima ka tirjanin na slaba coeka; al tirjanstvu stati nogom za vrat; dovesti ga k poznaniju prava, to je ljudska duznost najsvetija!"