TAMARA VUČIĆ U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU: Prva dama Srbije će vas oduševiti! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.08.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Vučić predstavila je Srbiju celom svetu, sa širokim osmehom i u elegantnom izdanju.

Foto: printscreen

Tamara Vučić u novom izdanju

Na društvenim mrežama juče se pojavio video snimak u kome prva dama Srbije Tamara Vučić predstavlja svoju zemlju za vreme pandemije. Na suncem okupanoj savskoj obali, sa širokim osmehom i u elegantnom, ali pre svega tradicionalnom izdanju, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića o svojoj zemlji govorila je ovako:

Imala sam privilegiju da još jednom svedočim lepoti ovog naroda, unutrašnjoj snazi koja nas je ujedinila kao naciju, kao što se dešavalo mnogo puta ranije - rekla je, dok su se u snimku koji prenosi Stori, smenjivale slike iz raznih krajeva zemlje.

- Dragi prijatelji, čast mi je da vas srdačno pozdravim iz prelepe Srbije, zemlje bogate tradicije, istorije, kulture, izvanrednih prirodnih lepota i gostoljubivih ljudi, među kojima se ističu brojni velikani kao što su Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, ali i sportisti poput Novaka Đokovića. Ljubav koju osećamo jedni prema drugima pomogla je Srbiji da se nađe među zemljama koje su se najbolje pokazale u borbi sa pandemijom.

- Putovala sam svetom, videla sam izvanredne stvari. Ipak, u mojoj zemlji videla sam kako se ljudi grle bez korišćenja ruku, sa maskama i na distanci od dva metra. Kao što se Sava sreće sa Dunavom u srcu našeg glavnog grada, tako je Srbija mesto gde možete da upoznate sebe. To je država koju karakterišu snažne ambicije i motivacija za uspehom, ali i luka sigurnosti i bratstva. Nadam se da ću vas videti uskoro u Beogradu, kao moje prijatelje i kao porodicu. Hvala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Sofija

29.08.2021 08:25

Србија је прелепа земља које је богата природним богаствима као и вредним људима

Odgovori 42 11
SekaSekana

29.08.2021 08:36

Odmerena,kulturna,prava dama..

Odgovori 53 17
Sofia

29.08.2021 09:22

Lepa i pametna dama. Svaka cast. Zelim joj puno puspeha na svim poljima.

Odgovori 46 15
Miodrag

29.08.2021 09:29

Lepa i pre svega kulturna žena. Moje poštovanje.

Odgovori 50 14