PREDSEDNIK VUČIĆ DOŽIVEO NESVAKIDAŠNJU SITUACIJU U KOSJERIĆU: Posmatrali smo radove, a onda se POJAVILA ONA (FOTO)

Autor:

Vesti

28.08.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić u Kosjeriću je doživeo nesvakidašnju situaciju kada im je dok su posmatrali radove prišla žena sa kolačima.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Vučić podelio oduševljenje sa pratiocima na društvenim mrežama, ilustracija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pošao na ispraćaj u vojsku Vukašinu Vučićeviću, ali pre toga probao je kolače u Kosjeriću.

Vučiću društvo prave sin Danilo, Tomislav Momirović, Zoran Drobnjak i Aleksandar Antić.

 

 

- Prste da poližeš, ali bukvalno. Sa mojim Danilom, Momirovićem, Drobnjakom, Antićem, pošao sam prema Kosjeriću, da Vukašinu Vučićeviću poželimo srećan odlazak u srpsku vojsku, ali smo pre toga svratili da vidimo kako teku radovi na trasi Lajkovac - Valjevo. Dok smo stajali, tih nekoliko minuta, i gledali kako ljudi vredno rade, divna žena Slađana Milinković koja živi neposredno uz brzu saobraćajnicu donela nam je fantastične kolače. Vrući, ukusni, da ne možete da odbijete. Hvala joj i hvala svima koji veruju u uspeh Srbije - navedeno je uz fotografiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

28.08.2021 17:56

Predsednik Vučić zaista radi savršeno za našu državu i njene građane, a građani vole njega ovo je zaista lep prizor. Građani Srbije zaista poštuju našu državu.

Odgovori 45 52
Ana

29.08.2021 05:32

Gradjani Srbije poštuju i cene predsednika. Dokaz su upravo, ovako neke sitnice, koje imaju veliku vrednost. Divan prozor.

Odgovori 20 14