OGLASILI SE NAPREDNJACI IZ KLADOVA: Vinovnici pretnji da odgovaraju pred licem pravde

Autor: Republika

Vesti

27.08.2021

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povereništvo OO SNS Kladovo osudilo je nove pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i na drustvenim mrežama.

Republika

Foto: Promo foto

SNS Kladovo osudili napade na predsednika Vučića

 - Nažalost to je postala gotovo redovna pojava, koja mora prestati i zato vinovnici  pretnji moraju da odgovaraju pred licem pravde. Krajnje je vreme da se svi zajedno suprostavimo svakom  obliku primitivizma u državi u kojoj se predsednik Aleksandar Vučić i SNS zalažu za bolji život svih građana.

Iznad te borbe ne može i ne sme  da se izdigne govor mržnje zbog kojeg su Kladovski naprednjaci, njihovi simpatizeri i građani veoma  zabrinuti i uznemireni jer su kako navode poruke pretećeg sadržaja sve učestalije pojavljuju na društvenim mrežama. U Srbiji mora da prestanje stvaranje klime u kojoj je postalo sasvim uobičajeno pretiti predsedniku države i njegovoj porodici  samo zato što se ne slažeš sa njegovom politikom, zato očekujemo energičnu reakciju nadležnih jer se mora stati na put ludilu nasilja mržnje - saopšteno je iz  Povereništva OO SNS Kladovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading