VUČEVIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆA: Osoba koja je u stanju da nečijoj deci priželjkuje grozote i užase, morala bi da se hitno procesuira!

Autor:

Vesti

27.08.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević naveo je na svom Instagram profilu da nije prvi put da neko preti predsedniku Republike Aleksandru Vučiću i njegov deci.

Republika

Foto: printskrin

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada 

- Ovo nije prvi put da se deci predsednika Aleksandra Vučića upućuju monstruozne pretnje od slabića i kukavica inspirisanih toksičnom kampanjom koja se kontinuirano vodi na tajkunskim medijima, ali nadam se da je ovaj put zaista poslednji da prisustvujemo ovakvim gadostima. Osoba koja je u stanju da nečijoj deci priželjkuje grozote i užase, morala bi da se hitno procesuira, jer grozna i užasna dela najčešće i počinju rečima. Aleksandre, sva normalna Srbija je uz tebe, izdrži ove podmukle udarce kao i sve dosad, pristojnost o kojoj toliko govoriš i ističeš je najbolji odgovor ljudima zatrovanim mržnjom - naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marijana

27.08.2021 12:35

Takav monstrum i psihopata je opasnost i za svu drugu decu! Hitno treba pronaći odgovornog!

Maja

27.08.2021 16:05

Ovakve pretnje i uvrede upućene nevinoj deci može da smisli samo neki monstrum, institucije bi trebale da reaguju jer ovo nije prvi put da prete predsedniku i njegovoj deci

Ivana

27.08.2021 16:35

Ovo je sramota šta se dešava Vučićevoj deci, sramota ta rade i kako se ponašaju prema Vučiću vreme je da svi do jednog odgovaraju za napade na predsednikovu pordicu.

Ana

27.08.2021 23:37

Nemam reči za ove napade..... Haos! Jezivo