SELAKOVIĆ ZGRANUT UDAROM NA PORODICU VUČIĆ: Bolesni izlivi mržnje, suprotstaviti se ludilu!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.08.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Selaković ocenio je da je primitivizam kojim se na društvenim mrežama kontinuirano napada i vređa porodica predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas eskalirao.

Republika

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Nikola Selaković: Bolesni izlivi mržnje prema Aleksandru Vučiću

Član Predsedništva SNS Nikola Selaković ocenio je da je primitivizam kojim se na društvenim mrežama kontinuirano napada i vređa porodica predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas eskalirao u bolesnom izlivu mržnje, "što svakog pristojnog čoveka ostavlja bez teksta, ali i stavlja pred obavezu da se glasno suprotstavi ludilu koje sve više prožima naše društvo".

- Kampanja, čiji je deo i oglašavanje osobe koja se na tviteru potpisuje kao "Mastif", deo je dugotrajnog procesa u kome učestvuje tajkunima predvođeni deo srpske opozicije, a realizuje se, ne samo posredstvom društvenih mreža, već i kroz tajkunsku propagandnu mašineriju - naveo je Selaković u saopštenju.

On je ocenio da predsednika Vučića pokušava da isprovocira i povredi "grupa vlastoljubivih lopuža", čije je bogatstvo, kako je rekao, plod najogoljenije pljačke i zloupotrebe moći, i čija je jedina opsesija da povratkom na vlast legalizuju sve što su pokrali od Srbije i njenih građana.

- Nisam siguran da su se sami dosetili da na ovaj način krenu u najprljaviju kampanju protiv predsednika Srbije, ali siguran sam da je ovo samo početak, i da će se medijsko-propagandni udari na porodicu Vučić nastaviti na još otvoreniji i brutalniji način - ocenio je Selaković.

On je izrazio uverenje da predsednik Vučić neće biti ni obeshrabren ni uplašen, iako ga napadi na njegovu decu ne ostavljaju ravnodušnim, i da će nastaviti da se bori za snažnu, samostalnu i slobodnu Srbiju, koja je, kao takva, kako dodaje, očigledno mnogima trn u oku.

- Srpska napredna stranka i građani koji su mu na demokratski način poklonili poverenje da vodi državu biće uz svog predsednika i neće dozvoliti da im grupica lopova, bez obzira koliko jaki bili njihovi inostrani sponzori, kidnapuje državu - poručio je Selaković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading