RADETA ODGOVARA AMERICI: Neka nam izruče Klintona da mu sudimo za zločine koje su počinili

Autor: Večernje novosti, Republika

Vesti

09.12.2017

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjedinjene Američke Države mnogo duguju Srbiji, jer su bombardovale srpski narod, ubijale decu, razarale imovinu, a na slobodi su im još Hilari i Bil Klinton, koji su to naredili. Zato, neka ih uhapse i izruče Srbiji, da im sudimo zbog zločina koje su ovde počinili.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Vjerica Radeta

Ovako Vjerica Radeta, funkcionerka SRS, komentariše zahtev koji su SAD iznele Srbiji na sednici Saveta bezbednosti da se Radeta i njen stranački kolega Petar Jojić izruče Mehanizmu za međunarodne krivične sudove u Hagu, gde bi im se sudilo zbog navodnog nepoštovanja suda.

- Taj američki zahtev je briga onih kojima je upućen i koji će se možda njime baviti, a ne moja. Ja znam šta je Viši sud rekao i niko u Srbiji nema ovlašćenje da pogazi tu pravosnažnu odluku - da ne postoji osnov za izručenje.

Inače, predstavnica SAD na sednici SB Mišel Sison pozvala je Vladu Srbije da sarađuje sa Mehanizmom i izvrši naloge za hapšenje Jojića i Radete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bubasvaba

09.12.2017 14:33

APSOLUTNO SI UPRAVU NISAM RADIKAL ALI OVO TI ZLATA VREDI RECI NEKOM ISTINU U OCI NIJE SRAMOTA ONOG KO IZGOVARA NEGO ONOG KOME SE IZGOVARA ,ALI ONO SAVESTI NEMAJU PA IM NE TREBA ZAMERITI BUDA.E OBICNE