HITNO SE OGLASILO MINISTARSTVO ODBRANE: Apsolutna laž da se pripadnici Vojske Srbije nezakonito kreću po Crnoj Gori

Autor:

Vesti

24.08.2021

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo odbrane se oglasilo povodom navoda da se pripadnici Vojske Srbije nezakonito kreću po teritoriji Crne Gore.

Republika

Foto: printscreen/ Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

Ministarstvo odbrane demantovalo navode da se pripadnici Vojske Srbije nezakonito kreću po Crnoj Gori

Povodom zlonamernih tvrdnji koje su se pojavile u javnosti, Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su apsolutno netačni navodi da se pripadnici Vojske Srbije nezakonito kreću po teritoriji Crne Gore.

Ministarstvo odbrane navodi da u ovom trenutku nema ni jedne zajedničke aktivnosti na kojoj smo angažovani sa Vojskom Crne Gore ili na bilo koji drugi način na teritoriji ove susedne zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solo

24.08.2021 17:39

Pa sta i da se krecemo po Milovoj Crnoj Gori gde im napokon i ime lezi kako treba sada... jer to Milo hoce da nam zabrani preko novina ili hoce sam da izadje ispred Srpskih Kobri i da demonstrira silu koju nikad nije imao osim par kriminalnih familija a sigurno NATO nece ni zadnjicom da mrdne za njega i njegove Krimi-Crnogorce. Pa caki NATO da dodje dole lose bi prosao sigurno.