Vučević: Nemoralno da o razvoju grada priča čovek koji je ukrao 460 miliona dinara za bulevar koji posle nismo videli

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.08.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Mlioš Vučević odbacio je danas optužbe funkcionera Narodne stranke Borislava Novakovića i poručio da niko neće zaustaviti razvoj Novog Sada.

Republika

Foto: printskrin

Miloš Vučević

Novaković, koji je svojevremeno bio gradonačlenik Novog Sada, izneo je, inače, tvrdnje da će Zvonko Veselinović, kojeg je nazvao "kontroverznim biznismenom", preko svoje firme zaraditi više od 10 miliona evra za uređenje Novog Sada, te istakao i da su ploče koje se koriste za popločavanje niskog kvaliteta.

Vučević za novosadski Dnevnik ocenjuje da je reč o gomili neistina i fabrikovanju laži.

- Imali smo jedan pokušaj da neko ko je učio o Marksu i njegovom poimanju kapitala, privrede, pa i života, čuje da li je neka granitna ploča dobra ili nije. Nismo čuli nijedan argument zašto se taj granit koji se ugrađuje na trgu u Novom Sadu ne valja, jer smo naručili najbolji mermer, odnosno granit najboljeg kvaliteta - rekao je Vučević.

Kaže da Novaković nije izneo nijedan dokaz šta je nezakonito u celoj priči, šta ne valja srpskom granitu.

Vučević je dodao da je nemoralno da o razvoju grada priča čovek koji je, kako kaže, "ukrao 460 miliona dinara za Bulevar Evrope koji posle nismo videli".

- Neka se svako od nas zapita da li veruje takvom čoveku ili veruje svojim očima, a sve će se videti i već se vidi kakav je centar grada - naveo je Vučević.

Vučević je kazao da je ponosan kako se razvija Novi Sad, a da Novaković ne može da shvati da postoje ljudi koji žive za svoj grad i državu.

- Borislav Novaković polazi od sebe da u svemu ima pljačke i ličnog interesa, da su svuda neke kombinacije i mahinacije - rekao je Vučević.

Vučević je poručio Novosađanima da ne brinu i da će Novi Sad nastaviti da se razvija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedja

21.08.2021 09:06

Zašto ne odgovara za kradju?

Dera

21.08.2021 10:49

Uhapsite ga i da vrati pare,