PRŠTI U OPOZICIJI! Čanak: Janković je politički slepac

Autor: Republika

Vesti

08.12.2017

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opoziciona cirkusijada nema kraja! U glavnim ulogama u kom zna kom po redu tviteraškom obračunu između lidera i liderčića sprske opozicije ovog puta našli su se zgrčeni lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žestoko se zakačili na Tviteru: Saša Janković i Nenad Čanak

Sve je počelo pitanjem novinarke Antonele Rihe upućene lideru PSG zašto je taj pokret odlučio da bojkotuje lokalne izbore u pet opština.

- Šta se dogodilo od juče do danas? Ima li neke promene u izbornim uslovima od poslednjih izbora do danas? U poslednjih 5 godina? Idete li na beogradske izbore? Kako ćete se "izboriti za normalne uslove" u Beogradu? Hoćete li i od njih odustati pred glasanje? - upitala je Riha.

Usledio je Jankovićev odgovor:

- Poštovana, DS je predao koalicionu listu sa LSV N. Čanka, koji je već u koaliciji sa SNS u N. Sadu, Alibunaru, Irigu. Listu sa tim "slepim putnikom" nismo mogli da podržimo. Naše ljude ne možemo da zaštitimo od zla, niti u takvim uslovima ostvarimo bitan rezultat i na išta utičemo - naveo je Janković.

Po svemu sudeći, bolje da se "ujeo za jezik", pošto je usledila brutalna prozivka lidera LSV Nenada Čanka.

- Do sada sam se suzdržavao od ličnih stavova ali: 
 
1. Da nije bio "slepi putnik" na infrastrukturi DS, SJ ne bi ni postojao. 

2. DS i LSV su u koalicijama od 1997., u to vreme je SJ bio činovnik S.Miloševića. 

3. LSV NIJE slepi putnik a SJ JESTE politički slepac.

Sve u svemu, i ovaj obračun dovoljno govori da su i više nego male šanse da opozicija zajednički nastupi na predstojećim beogradskim izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading