"NIKOLA TESLA" ĆE RASTI JOŠ VIŠE!

Autor: Tanjug

Vesti

08.12.2017

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rok za dostavljanje koncesija za aerodrom "Nikola Tesla" ističe u petak, a Srbija po prvi put sprovodi ovakav proces koncesije, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Mihajlovićeva za ulaganje u najbrže rastući aerodrom

Ona je istakla da je aerodrom "Nikola Tesla" naš najbrže rastući aerodrom, rekavši da će se u budućnosti još više pokazati šta znači proširenje kapaciteta i broja putnika.

- Rekli smo da će ove godine biti pet miliona putnika, do kraja godine očekujemo 5,3 miliona i to samo govori o svim ulaganjima Vlade i Ministarstva u vazdušni saobraćaj u prethodnih nekoliko godina - izjavila je Mihajlovićeva novinarima u Vršcu.

Mihajlovićeva je dodala da je u prethodnom periodu rešeno pitanje JAT-a, otvoreno 47 novih destinacija i da aerodrom "Nikola Tesla" treba da postane najvažniji regionalni aerodrom.

- "Nikola Tesla" je moderan svetski aerodrom. Srbija se nalazi na takvoj poziciji da treba da bude tranzitna tačka ka dalekim svetskim destinacijama i na tome ćemo nastaviti da radimo - istakla je potpredsednica Vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading