DVE MONAHINJE IMALE BLAGOSLOV EPISKOPA ŽIČKOG DA IDU U PROVOD! Snimak iz Gornjeg Milanovca još trese društvene mreže!

Autor:

Vesti

14.08.2021

05:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monahinje koje su na proslavi prvog rođendana u Gornjem Milanovcu zapevale i zaigrale uz pesmu "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića Baje za veselje su imale blagoslov episkopa žičkog Justina.

Foto: tiktok.com/printscreen

 

Njih dve su monahinje u kablarskom manastiru Jovanje, ali uprkos pokušajima da se sa njima razgovara, jedna meštanka koja pomaže sestrinstvu rekla je za Kurir da one ne mogu da govore bez odobrenja iz Eparhije žičke.

- Monahinje su prilično uznemirene komentarima dela javnosti koji osuđuje njihovu radost, pesmu i igru na porodičnom veselju. Dve monahinje koje se vide na snimku imale su blagoslov vladike žičke eparhije da budu na tom veselju - rekla je žena bliska monahinjama u Jovanju za Kurir i dodala:

- Po blagoslovu vladike, monahinje inače odlaze na krsne slave i druga veselja kod bliskih rođaka, kao što i oni dolaze u manastir. Ljudi čistog srca njihovu pesmu i igru nisu osudili, to je jedino što još mogu da dodam, ali njihov duhovni mir je ipak narušen.

U više navrata Kurir je pokušao da dođe i do komentara episkopa Justina, ali on se nije javljao na telefon.

Inače, posle objavljivanja ovog snimka na kome se vidi kako monahinje uživaju na slavlju, oglasio se i domaćin, a ovde pročitajte šta je on rekao o videu koji je uzburkao duhove u Srbiji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading