NA LISTI ZA JAVNU NABAVKU CECA, BEKUTA...!? Leskovčani raspisali tender za Roštiljijadu, a da se ne zna da li će je i biti!

Autor: Republika

Vesti

05.08.2021

17:03

Turistička organizacija Leskovac raspisala je javnu nabavku za predstojeću Roštiljijadu za šta će iz gradske kase biti izdvojeno ukupno 7 miliona dinara.

ST/V. LUKIĆ

 

Reč je o sporovođenju pregovaračkog postupka “Organizovanje kulturno- zabavnog programa Turističke organizacije grada Leskovca na manifestciji: - Roštiljijada 2021”, piše Kurir.

printskrin

 

 

Naravno, koncerti će se održati ukoliko Roštiljijada ove godine uopšte i bude održana jer, sasvim je izvesna zabrana svih najavljenih festivala tokom avgusta, barem prema najavama sa poslednje sednice republičkog Kriznog štaba.

Ako uopšte bude Roštiljijade, pevaće Ceca, Željko Bebek, Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Amadeus bend i Kerber - za njih je raspisana javna nabavka.

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić danas nije odgovarao na  telefonske pozive. Kako Kurir nezvanično saznaje, postoji mogućnost da se koncerti održe u centru grada, na ograđenom prostoru koji će primati 500 vakcinisanih ili posetilaca sa negativnim PCR testom.

Organizatori još čekaju zvanične instrukcije Kriznog štaba.

 

 

Komentari (0)

Loading