POZNAT JE KAO SJAJAN NOVINAR I REPORTER, a jedna stvar je bila VELIKA LJUBAV Miroslava Lazanskog!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

08:59

Novinar Miroslav Lazanski bio je poznat kao fantastičan reporter koji je izveštavao iz brojnih ratom zahvaćenih područja, a ono što je bila njegova velika ljubav su žene.

youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miroslav Lazanski

 

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski preminuo je u svom domu u Beogradu u 71. godini od posledica srčanog udara.

Lazanski je bio poznat kao čovek koji je bio odlično upućen u vojna pitanja i dešavanja širom sveta, pa je tako izveštavao sa brojnih ratišta. Izveštavao je sa ratišta na području bivše Jugoslavije, iz Rusije, Iraka, Irana, Avganistana, Libije...

Međutim, ono što je, pored vojske bila velika ljubav Miroslava Lazansko su žene i ženska lepota. On je dugo godina bio u žiriju za izbor za mis naše zemlje.

Godinama sam bio član žirija za izbor za mis. Razmišljao sam jedno vreme da podnesem ostavku na tu poziciju, ali onda sam pomislio - kad je Tito mogao da do kraja života bude na čelu države, što ja ne mogu da dajem jednom godišnje svoj glas za mis. Država se raspala, ali lepota je večna, tako je i žiri večan - rekao je jednom prilikom u šali Lazanski, ali ozbiljno tvrdeći da njegov glas, jedan od jedanaest, skoro uvek pripadne plavoj lepotici. Prema njegovom ukusu - plavuše su ženstvenije.

VIDEO: 

IN MEMORIAM: Miroslav Lazanski 1950 - 2021.

Komentari (1)

Loading
Dejan2019

04.08.2021 12:38

Do sada ga je štitila cenzura, a sada dobri običaji.