VULIN: Pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića

Autor: Republika

Vesti

01.08.2021

22:23

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je da je spreman da ide na poligraf i na svako pitanje koje ima veze sa mafijom

printscreen/TVPink

Aleksandar Vulin

- Nije prijatno odgovarati na optužbe ubica i lažova, ali političari i mediji koji ih podržavaju treba da dobiju odgovor. Odazvaću se na svaki poziv tužilaštva i tražiću od poslanika Pokreta socijalista i advokata Đorđa Komlenskog da podnese krivičnu prijavu protiv mene i u njoj navede svaku reč koja je izgovorena protiv mene, da se proveri i dokaže da li je istina ili laž. Želim da Srbija zna da pristajem na detektor laži i na svako pitanje koje ima ili nema veze sa lažima Belivuka i Miljkovića.

Ne očekujem da će Đilas i njegovi zaposleni reći izvini za optužbe koje su izrekli, ali očekujem da kada raskrinkamo ovu laž, oni pokrenu neku drugu. U zatvor sam smestio desetine mafijaša, i očekujem da svako od njih izrekne svoju laž, a da ih u tome podrže Đilas i njegovi mediji. Aleksandar Vučić i ja smo mete mafije, dok druge mafija štiti, svakom po zasluzi - poručio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i potvrdio da će protiv njega i predsednika Vučića biti podneta krivična prijava.

Komentari (0)

Loading