MUP: Policija postupa povodom pretnji poslanici Tepić

Autor: Tanjug

Vesti

06.12.2017

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković izjavila je danas da je policija po nalogu tužilaštva već pokrenula predistražne radnje i uputila nadležnom tužilaštvu izveštaj o svim prikupljenim činjenicama koje se odnose na pretnje poslanici Mariniki Tepić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinka Tepić i Zoran Živković

Odgovarajući na pitanje povodom saopštenja narodnog poslanika Mehe Omeroviću da policija i tužilaštvo nisu do sada reagovali na pretnje upućene poslanici Tepić, Popović Ivković je rekla da je veoma iznenađena Omerovićevom izjavom, u kojoj je otvoreno napao policiju a da se pre toga nije informisao šta je zapravo prava istina.

- Nedopustivo je da kao narodni poslanik paušalno iznosi u javnost netačne tvrdnje i na taj način dezavuiše građane. Da se prethodno bolje upoznao sa svim činjenicama znao bi da je policija, po nalogu tužilaštva, već pokrenula predistražne radnje i uputila nadležnom tužilaštvu izveštaj o svim prikupljenim činjenicama koje se odnose na pretnje poslanici Tepić - naglasila je državna sekretarka.

Ona je izrazila očekivanje da će se Omerović izviniti građanima i pripadnicima policije zbog ovih neistina, kao i neosnovanih i netačnih optužbi da je izostala reakcija u ovom slučaju.

Omerović je ranije danas u saopštenju naveo da je razočaran što tužilastvo i policija do sada nusu reagovali, te podseća da je Marinika Tepić narodna poslanica opozicione partije, žena i predstavnica jedne od nacionalnih manjina koje žive u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
asid

06.12.2017 16:07

Obično se ispostavi da opozicionari prete sami sebi kako bi se pisalo i govorilo o njima nebili se neko sažalio pa da ih glasa, i dosad je to bila česta pojava pred izbore!