OVO JE IZGOVORIO SRPSKI AKADEMIK?! Pa, da li je moguće: ZA OVO SE ZALAŽE GLAVNI OPOZICIONI IDEOLOG - SKANDAL!

Autor: Republika

Vesti

29.07.2021

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od glavnih ideologa srpske opozicije akademik Dušan Teodorović po svemu sudeći rešio je da popravi svoj skor na top listi gluposti, pošto je izneo predlog koji se kosi sa zdravim razumom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dušan Teodorović

Ostrašćen kakav jeste, Teodorović se, naime, na Tviteru založio za ukidanje prava glasa svima onima koji ne misle kao on.

- Lustracija nosilaca gebelsovske propagande bi morala da obuhvati oduzimanje prava glasa, ispitivanje porekla imovine, zabranu bavljenja politikom, zdravstvom, naukom, prosvetom, advokaturom, novinarstvom, marketingom, privatnim biznisom, ... Bilo šta drugo je: "Džaba ste krečili" - odvalio je Teodorović.

Da skandal bude veći, on je prethodno dao intervju za jedan od tajkunskih medija u kojem je pokazao svoje pravo lice pošto je doslovno rekao da više veruje uhapšenim kriminalcima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, nego državnim zvaničnicima.

- Strašno je što ću ovo da kažem, ali ja više verujem Belivuku i Miljkoviću, nego Vučiću i Vulinu! Nemam ni najmanje sumnje da je postojala sprega vrha vlasti i kriminalaca koji su korišćeni za prljave zadatke. Više je nego očigledno da Vučić sada naivno pokušava da opere ruke i distancira se od veza, tajnih sastanaka i instrukcija koje je davao - rekao je Teodorović za medije pod kontrolom opozicije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Darija

29.07.2021 07:43

A kao pametan neki čovek...

Jovana

29.07.2021 11:14

Samo neka idu oni kod Velje Nevolje.Srećan im put

Đorđe

29.07.2021 16:23

Njegov doktorat 75% prepisan.

Milanm977

29.07.2021 19:51

Za institucija je imala težinu kada je odbila prijem kralja Aleksandra u svoje redove sve posle II svetskog rata je udbaška priča...