PRIZNANJE SRPSKOM PREDSEDNIKU: Vučiću u Skoplju uručena zahvalnica za pomoć tokom pandemije korone

Autor: Republika

Vesti

29.07.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Skoplju se danas održava veliki regionalni ekonomski forum u okviru inicijative Mini Šengen, na kome učestvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

Predsedniku Srbije je danas, drugog dana posete Skoplju, uručena zahvalnica za pruženu pomoću u vakcinaciji državljana Severne Makedonije tokom pandemije virusa kovid 19 - zahvalnica Makedonske asocijacije novinara i zahvalnica Privredne komore Severne Makedonije.

Na forumu, koji će okupiti oko 350 kompanija sa Zapadnog Balkana, biće saopšteno novo ime te regionalne inicijative i potpisana tri sporazuma za unapređenje saradnje u regionu.

To su Memorandum o razumevanju o saradnji na olakšanju uvoza, izvoza i kretanja robe na ZB, Memorandum o razumevanju o saradnji u vezi sa slobodnim pristupom tržištu rada na ZB i Sporazum o saradnji u zaštiti od katastrofa na ZB.

Ekonomski forum za regionalnu saradnju organizuju privredne komore Srbije, Severne Makedonije i Albanije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Katarina

29.07.2021 08:31

Srbija je samo ucinila najnormalniji gest u datom trenutku jer ceo svet se borio za nabavku vakcina a mi smo imali u tom trenutku dovoljno vakcina.

Jelenaa

29.07.2021 08:56

Svaka cast,ovo je gest za pohvalu

Jeka

29.07.2021 08:57

Makedonci su nasa braca i lepo je sto smo im pomogli

Maja

29.07.2021 11:12

Priznanje dokazuje da se ne zaboravlja ko je pomogao kada je najteže bilo.